[email protected]  
Svaki dan 0-24h       
   

Obavijest - Povećani broj otkazanih ili odgođenih prodaja zbog Koronavirusa

Obavijest - Povećani broj otkazanih ili odgođenih prodaja zbog Koronavirusa

Datum: 25.03.2020

Na našem portalu možete pratiti različite vrste prodaja (klasične dražbe, elektroničke dražbe i različite vrste prikupljanja ponuda iz Hrvatske i Slovenije). Zbog trenutnih neočekivanih okolnosti s Koronavirusom (COVID-19), različite institucije i organizacije otkazale su ili odgodile dosta prodaja zbog sprječavanja širenja virusa. S obzirom na trenutnu situaciju, za očekivati je da će biti još otkazanih ili odgođenih prodaja. Također, može se očekivati da će se ponoviti većina prodaja koje su bile ili će biti otkazane zbog mjera vezanih uz Koronavirus.

Sve hrvatske elektroničke dražbe koje imaju datum početka e-dražbe uključno od 25.3.2020. nadalje, za sada su otkazane do daljnjeg, zbog trenutnih okolnosti i mjera vezanih uz sprječavanje širenja Koronavirusa (COVID-19). Nisu otkazane one hrvatske elektroničke dražbe koje su već u tijeku i imaju datum početka e-dražbe prije datuma 25.3.2020.

Svim dražbovateljima preporučujemo da u narednim danima po potrebi dodatno provjere i obrate pažnju je li određena prodaja otkazana ili odgođena.

 

-Drazba.hr tim

Naša stranica koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, nastavkom pregleda web stranice slažete se s korištenjem kolačića. Više informacija Zatvori